ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το ταχίνι, την ξηρή μαγιά, και ζυμώνουμε με τον γάντζο, προσθέτοντας σιγά-σιγά το χλιαρό νερό, μέχρι να σχηματιστεί μια ελαστική και σφιχτή ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια. Αν...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ρίχνουμε στον κάδο ενός μίξερ το αλεύρι, την ξηρή μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη ρίγανη και ξεκινάμε το ζύμωμα με τον γάντζο σε μέτρια ταχύτητα, προσθέτοντας σιγά-σιγά το νερό. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να σχηματιστεί μία μαλακή ζύμη, η οποία να μην κολλάει στα...