Δελτία Τύπου Το 1o Πτι-μπερ με γεύση σοκολάτα είναι Αλλατίνη και χάρη σε εσάς αναδείχτηκε προϊόν της Χρονιάς.

30/04/2014

Το 1o Πτι-μπερ με γεύση σοκολάτα είναι Αλλατίνη και χάρη σε εσάς αναδείχτηκε προϊόν της Χρονιάς.

Το Αλλατίνη πτι-μπερ με γεύση σοκολάτα αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2014 στην κατηγορία των σνακ, στο πλαίσιο του ομώνυμου θεσμού που αναδεικνύει σε ετήσια βάση τα πιο καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης στην Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας – όπως το αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις – με διαφορετική «ενορχήστρωση», η Αλλατίνη δημιούργησε το Μάρτιο του 2012  το 1ο πτι-μπερ με γεύση σοκολάτα, ανατρέποντας τη γευστική εμπειρία των καταναλωτών από τα απλά μπισκότα.

Πρόκειται για ένα προϊόν που ενσωματώνει τις διαχρονικές αξίες της μάρκας Αλλατίνη, την ποιότητα, την αγνότητα και την παράδοση, καλύπτοντας ταυτόχρονα την ανάγκη των καταναλωτών για ευφάνταστες, εναλλακτικές γεύσεις. Η ιδέα «όλη η γεύση της σοκολάτας σε ένα απλό και ελαφρύ μπισκότο» αποτέλεσε την έμπνευση για καινοτομία. Προσδίδοντας νέα οπτική σε μια γνωστή και αγαπημένη συνταγή, κέρδισε την προτίμηση και την επιβράβευση των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.

Οι κ.κ. Νίκος Ασημακόπουλος, Group Brand Manager και Νίκος Φιλιώτης, Senior Brand Manager, παραλαμβάνουν το βραβείο για το Προϊόν της Χρονιάς 2014