ΥΛΙΚΑ
![flour-ingr](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/03/flour-ingr.png)
![shutterstock_1046783452-03](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/03/shutterstock_1046783452-03.png)
- 4 μπισκότα Αλλατίνη Soft Kings Chocolate Chunks
- 315 γρ. Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 120 γρ. καστανή ζάχαρη
- 15 γρ. Αλλατίνη baking powder
- ½ κουταλάκι αλάτι
- 120 γρ. φιστικοβούτυρο, απαλό
- 30 γρ. ηλιέλαιο
- 2 αβγά, μεσαία
- 195 γρ. γάλα
- 2 μπανάνες, ώριμες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα multi ρίχνουμε τα μπισκότα και τα χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν.
- Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το αλεύρι, την καστανή ζάχαρη, το baking powder, το αλάτι, τα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
- Σε ένα μίξερ χειρός ρίχνουμε τις μπανάνες, κομμένες σε μικρά κομμάτια, το φιστικοβούτυρο, το ηλιέλαιο, τα αβγά, το γάλα και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Προσθέτουμε το μείγμα με τις μπανάνες στο μπολ με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με μία κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε φόρμες για muffin τις οποίες έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει καλά ή έχουμε τοποθετήσει χαρτάκια για muffins μιας χρήσης.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C, στον αέρα για 20-25 λεπτά.
- Αφαιρούμε από τον φούρνο, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/prep-time.png)
10'
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/cooking-time.png)
20-25'
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/portion.png)
12-14
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/difficulty.png)
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2023/07/Chocolate-Chunks-PhotoRoom.png-PhotoRoom.png)