COOKIE POPS

με Soft Kings

COOKIE POPS
4,6

Μοιράσου το

ΥΛΙΚΑ

Για την διακόσμηση

  • 200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
  • 200 γρ. κουβερτούρα λευκή
  • 120 γρ. τρούφα σοκολάτας
  • 120 γρ. τρούφα πολύχρωμη
  • 100 γρ. φιστίκια κάσιους ψημένα & ανάλατα, θρυμματισμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα multi χτυπάμε τα Αλλατίνη Soft Kings μέχρι να γίνουν τρίμμα. Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το βούτυρο και το μέλι και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο καλυμμένο με μεμβράνη για 60 λεπτά, μέχρι να παγώσει καλά.
  3. Αποσύρουμε από το ψυγείο, πλάθουμε σε μπαλάκια των 20-25 γρ., τοποθετούμε στο καθένα από ένα ξυλάκι περίπου μέχρι το κέντρο της μπάλας και τα μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 60 λεπτά, μέχρι να παγώσουν καλά.
  4. Για τη διακόσμηση, λιώνουμε ξεχωριστά την κάθε κουβερτούρα σε μπεν-μαρί.
  5. Βουτάμε παγωμένα τα cookie pops στη λιωμένη κουβερτούρα και στη συνέχεια στα toppings της αρεσκείας μας, και σερβίρουμε.

Από όλους εμάς στην Elbisco… για εσάς!
Αυτή η συνταγή δημιουργήθηκε από εργαζόμενο της οικογένειας της Εlbisco με μπόλικη αγάπη και καλοσύνη, για να μοιραζόμαστε όλοι μαζί τη χαρά της δημιουργίας με τα αγαπημένα μας προϊόντα Αλλατίνη.

Αλλατίνη. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

30'
ANAMONH

120'
ΜΕΡΙΔΕΣ

20-25
ΜΕΤΡΙΑ