ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 15 γρ. Αλλατίνη μπέικιν πάουντερ
- 1 πιπεριά Φλωρίνης (ψιλοκομμένη και ψημένη στον φούρνο 10 λεπτά στους 180°C)
- 160 γρ. κρέμα γάλακτος
- 125 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 1 αβγό
- 100 γρ. φέτα τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
EKTEΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και μετά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και το αβγό φτιάχνοντας έναν χυλό.
- Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε απαλά.
- Τοποθετούμε σε κάθε θήκη φόρμας για muffins δύο κουταλιές της σούπας μείγμα, αποφεύγοντας να το γεμίσουμε ως επάνω αφού θα φουσκώσει.
- Ψήνουμε στους 180°C για 15 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
10'
MAΓΕΙΡΕΜΑ
15'
ΜΕΡΙΔΕΣ
15-20
ΕΥΚΟΛΗ
Προτεινόμενες Συνταγές