ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ CHEESECAKE

με ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά Strawberry Secret

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ CHEESECAKE
4,7

Μοιράσου το

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, αφαιρούμε από τα μπισκότα τη γέμιση της κρέμας φράουλα. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τη γέμιση των μπισκότων στον κάδο ενός μίξερ και τα μπισκότα σε ένα multi.
  2. Χτυπάμε τα μπισκότα μέχρι να θρυμματιστούν εντελώς και τα μοιράζουμε σε 6 ατομικά ποτήρια.
  3. Στον κάδο του μίξερ με την κρέμα φράουλας προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα μαζί με 150 γρ. πραλίνα σοκολάτας και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι η κρέμα να σπάσει σε μικρά κομμάτια και να αναμειχθούν τα υλικά.
  4. Προσθέτουμε 250 γρ. κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι το μείγμα να αποκτήσει κρεμώδη ύφη.
  5. Μοιράζουμε την κρέμα στα ποτήρια και τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να παγώσει.
  6. Σε ένα μπεν-μαρί τοποθετούμε την υπόλοιπη πραλίνα σοκολάτας μαζί με την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν, αποσύρουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει ελαφρώς.
  7. Σε ένα ξύλο κοπής κόβουμε τις φράουλες σε τέταρτα κατά μήκος. Βγάζουμε τα ποτήρια από το ψυγείο, προσθέτουμε από πάνω την κρέμα, στολίζουμε με τις φράουλες και τοποθετούμε στο ψυγείο για άλλα 60 με 90 λεπτά, μέχρι να παγώσουν καλά.

Από όλους εμάς στην Elbisco… για εσάς!
Αυτή η συνταγή δημιουργήθηκε από εργαζόμενο της οικογένειας της Εlbisco με μπόλικη αγάπη και καλοσύνη, για να μοιραζόμαστε όλοι μαζί τη χαρά της δημιουργίας με τα αγαπημένα μας προϊόντα Αλλατίνη.

Αλλατίνη. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

30'
ANAMONH

30'
ΜΕΡΙΔΕΣ

6
ΕΥΚΟΛΗ