ΥΛΙΚΑ
- 8 μπισκότα Aλλατίνη Soft Kings Zero
- 125 γρ. τυρί μασκαρπόνε
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα ταψάκι στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τοποθετούμε τα μισά Αλλατίνη Soft Kings ανάποδα.
- Στον κάδο ενός μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ξεκινήσει να πήζει. Προσθέτουμε το μασκαρπόνε μαζί με το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί μία αφράτη κρέμα.
- Προαιρετικά, μπορούμε να προσθέσουμε στο μείγμα του παγωτού τρούφα, σταγόνες σοκολάτας, σοκολάτα λιωμένη, σπιτικό γλυκό βύσσινο, τριμμένα μπισκότα ή ό,τι άλλο επιθυμούμε.
- Έπειτα, χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, παίρνουμε γέμιση, την τοποθετούμε σε κάθε μπισκότο και στη συνέχεια τοποθετούμε από πάνω άλλο ένα Αλλατίνη Soft Kings για να κλείσουμε το sandwich.
- Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά.
- Βγάζουμε από την κατάψυξη μόλις είναι έτοιμα και προαιρετικά μπορούμε να ρίξουμε από πάνω λιωμένη κουβερτούρα.
Από όλους εμάς στην Elbisco… για εσάς!
Αυτή η συνταγή δημιουργήθηκε από εργαζόμενο της οικογένειας της Εlbisco με μπόλικη αγάπη και καλοσύνη, για να μοιραζόμαστε όλοι μαζί τη χαρά της δημιουργίας με τα αγαπημένα μας προϊόντα Αλλατίνη.
Αλλατίνη. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
15'
ANAMONH
120'
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
ΕΥΚΟΛΗ