ΥΛΙΚΑ
- 2 μπισκότα Αλλατίνη Soft Kings Zero
- 200 γρ. γάλα πλήρες
- Κακάο για πασπάλισμα
Για την κρέαμα
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 75 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ
- 2 κ.σ. νερό βραστό
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Διαλύουμε τον στιγμιαίο καφέ σε 2 κουταλιές τις σούπας βραστό νερό και το τοποθετούμε στο κάδο ενός μίξερ μαζί με το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και την κρέμα γάλακτος. Τοποθετούμε το σύρμα στο μίξερ και χτυπάμε όλα τα υλικά σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να δημιουργηθεί μία ελαφριά, αφράτη κρέμα.
- Βάζουμε το γάλα σε ένα βαθύ πιάτο και βυθίζουμε τα Αλλατίνη Soft Kings Zero στιγμιαία μέσα στο γάλα. Έπειτα, σε ένα ξύλο κοπής τα ψιλοκόβουμε με την βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού.
- Τοποθετούμε στα ποτήρια 3 στρώσεις από ψιλοκομμένα Aλλατίνη Soft Kings Zero και κρέμα τιραμισού, ξεκινώντας από τα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
20'
ANAMONH
120'
ΜΕΡΙΔΕΣ
4-6
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ