ΥΛΙΚΑ
- 4 μπισκότα Αλλατίνη Soft Kings Chocolate Chunks
- 315 γρ. Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 120 γρ. καστανή ζάχαρη
- 15 γρ. Αλλατίνη baking powder
- ½ κουταλάκι αλάτι
- 120 γρ. φιστικοβούτυρο, απαλό
- 30 γρ. ηλιέλαιο
- 2 αβγά, μεσαία
- 195 γρ. γάλα
- 2 μπανάνες, ώριμες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα multi ρίχνουμε τα μπισκότα και τα χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν.
- Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το αλεύρι, την καστανή ζάχαρη, το baking powder, το αλάτι, τα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
- Σε ένα μίξερ χειρός ρίχνουμε τις μπανάνες, κομμένες σε μικρά κομμάτια, το φιστικοβούτυρο, το ηλιέλαιο, τα αβγά, το γάλα και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Προσθέτουμε το μείγμα με τις μπανάνες στο μπολ με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με μία κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε φόρμες για muffin τις οποίες έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει καλά ή έχουμε τοποθετήσει χαρτάκια για muffins μιας χρήσης.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C, στον αέρα για 20-25 λεπτά.
- Αφαιρούμε από τον φούρνο, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
10'
MAΓΕΙΡΕΜΑ
20-25'
ΜΕΡΙΔΕΣ
12-14
ΕΥΚΟΛΗ
Προτεινόμενες Συνταγές