Βραβεία - Διακρίσεις National Champion στα European Business Awards 2016-2017

09/09/2016

National Champion στα European Business Awards 2016-2017

Σημαντική διάκριση της ELBISCO στον μεγαλύτερο επιχειρηματικό διαγωνισμό στην Ευρώπη.

Μια ακόμα διάκριση κατέκτησε η ELBISCO, η οποία πλέον συγκαταλέγεται στους National Champions για την Ελλάδα, στα European Business Awards Sponsored by RSM. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο θεσμό επιχειρηματικών βραβείων στην Ευρώπη που λειτουργεί με στόχο την επιβράβευση της αριστείας και της υιοθέτησης των βέλτιστων πρακτικών στο σύνολο της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο θεσμός των βραβείων, που διεξάγεται για δέκατη συνεχή χρονιά, υποστηρίζεται από ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και πολιτικές προσωπικότητες από όλη την Ευρώπη. Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες.

Η ELBISCO πέρασε με επιτυχία την πρώτη φάση του διαγωνισμού κατόπιν αξιολόγησης από ανεξάρτητη επιτροπή στη βάση κριτηρίων, όπως η καινοτομία, η επιχειρηματική ηθική αλλά και η επιτυχημένη παρουσία στην αγορά. Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, που περιλαμβάνει παρουσίαση σε μορφή video και ηλεκτρονική ψηφοφορία από το κοινό, η ELBISCO θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία «Employer of the Year».

Η ELBISCO είναι μια ελληνική εταιρία που υπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία την εγχώρια αγορά από το 1967. Παράγει τρόφιμα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση χιλιάδων ελληνικών οικογενειών, ενώ εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELBISCOκ. Δημοσθένης Ραμαντάνης, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για τη διάκριση της εταιρίας μας ως National Champion. Ο θεσμός των European Business Awards αποτελεί σημείο αναφοράς για τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις της Ευρώπης. Η αναγνώριση της ELBISCO σε αυτό το επίπεδο είναι μια σημαντική επιτυχία, η οποία αντανακλά το ισχυρό όραμα και τις αξίες που καθοδηγούν τόσο την επιχειρηματική στρατηγική όσο και την καθημερινή μας λειτουργία».

Ο CEO των European Business Awards, κ. Adrian Tripp, τόνισε: «Θερμά συγχαρητήρια στην ELBISCO, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα της ως National Champion. Επιχειρήσεις όπως η ELBISCO αποτελούν βασικό πυλώνα για την ισχυρή παρουσία της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας και επιδεικνύουν τις κύριες αρχές που εκπροσωπεί ο διαγωνισμός: την καινοτομία, την ηθική και την επιτυχία».

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τον θεσμό ή δείτε τη λίστα με τις ελληνικές εταιρίες που διακρίθηκαν.