Βραβεία - Διακρίσεις Ασημένια διάκριση Investors in People

09/09/2016

Ασημένια διάκριση Investors in People

Τη σημαντική διεθνή πιστοποίηση Investors in People – Silver έλαβε η ELBISCO ως αναγνώριση των εταιρικών της πρακτικών στον τομέα της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Η ασημένια διάκριση είναι μια από τις υψηλότερες που απονέμει ο οργανισμός Investors in People, με βάση το ομώνυμο διεθνές πρότυπο (IiP). Το IiP είναι το μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας στον τομέα της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, που υιοθετείται εδώ και 25 χρόνια σε περισσότερες από 75 χώρες.

H ELBISCO είναι μεταξύ των πρώτων εταιριών στην Ελλάδα που κατακτούν τη συγκεκριμένη διάκριση και ανήκει πλέον στην ελίτ των επιχειρήσεων παγκοσμίως που έχουν πιστοποιηθεί σε αυτό το επίπεδο. Η πιστοποίηση Investors in People – Silver απονεμήθηκε στην ELBISCO στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης Αριστεία 2015, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων στις 24 Νοεμβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο Γ. Κοντογεώργης.

Παραλαμβάνοντας τη διάκριση, ο κ. Σταύρος Μποζίκας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ELBISCO, δήλωσε: «Το Investors in People Silver αποτελεί την ανώτατη διάκριση για οργανισμούς που αναγνωρίζουν το σημαντικό ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού στην ανάπτυξη και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους. Η συνεχής αναβάθμιση της κατάταξής μας με βάση το συγκεκριμένο πρότυπο επιβεβαιώνει ότι η επένδυσή μας στο Ανθρώπινο Δυναμικό της ELBISCO χαρακτηρίζεται από συνέπεια και συνέχεια. Έχουμε πλέον τη μεγάλη τιμή, αλλά και την ευθύνη να συγκρινόμαστε με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Αυτό για εμάς σημαίνει ακόμη ισχυρότερη δέσμευση στην ενδυνάμωση των ανθρώπων μας, ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια με σκοπό τη δημιουργία ενός ξεχωριστού εργασιακού περιβάλλοντος».