Βραβεία - Διακρίσεις Νέα διάκριση στα Mobile Excellence Awards 2016

12/10/2016

Νέα διάκριση στα Mobile Excellence Awards 2016

Η ELBISCO τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο για την κινητή εφαρμογή αυτοματοποίησης πωλήσεων i.Anywhere.

Μια ακόμη διάκριση κατέκτησε η ELBISCO, η οποία βραβεύθηκε στον διαγωνισμό Mobile Excellence Awards με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Mobile Sales Force Applications για την ανάπτυξη της κινητής εφαρμογής αυτοματοποίησης πωλήσεων i.Anywhere.

Η απονομή των βραβείων έγινε σε ειδική τελετή την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016. Εκ μέρους της ELBISCO το βραβείο παρέλαβαν οι κύριοι Γιάννης Αναστασίου, IT Manager, και Διαμαντής Τατάνης, Sales Reporting & Development Manager.

Η εφαρμογή Innovation Anywhere αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία DIS και τέθηκε σε λειτουργία τον Μάρτιο του 2016. Η εφαρμογή στοχεύει στην αυτοματοποίηση της οργάνωσης σε επίπεδο πωλητή και επιθεωρητή, ώστε όλες οι λειτουργίες να γίνονται ηλεκτρονικά και να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στους αντίστοιχους ρόλους. Οι λειτουργίες που πραγματοποιούνται μέσω της εφαρμογής περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την καταγραφή αποθέματος και τη λήψη παραγγελίας, την αμφίδρομη επικοινωνία με την οργάνωση πωλήσεων, τη συνεχή παρακολούθηση των τιμών τόσο στα προϊόντα της εταιρίας, όσο και σε αυτά του ανταγωνισμού, την υλοποίηση ενεργειών merchandising, αλλά και την αξιολόγηση της δραστηριότητας των πωλητών από τους επιθεωρητές.

Ο θεσμός των επιχειρηματικών βραβείων Mobile Excellence Awards, που διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, έχει στόχο να αναδείξει την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές στην αγορά του mobile business. Η ELBISCO AΕ διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρίς Κρίς, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρία, με μια μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν γευστική απόλαυση αλλά και υψηλή διατροφική αξία δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.