Βραβεία - Διακρίσεις Νέα Elite Crackers με Δίκοκκο σιτάρι και Κινόα

01/11/2016

Νέα Elite Crackers με Δίκοκκο σιτάρι και Κινόα

Μία νέα ιδέα με υψηλή διατροφική αξία

Οι διατροφικές μας συνήθειες αλλάζουν συνεχώς και γίνονται πιο απαιτητικές. Το ίδιο και τα αγαπημένα μας crackers.

Η οικογένεια των Elite Crackers υιοθετεί την κυρίαρχη διατροφική τάση της εποχής και μας παρουσιάζει ένα νέο σνακ, που συνδυάζει τη νοστιμιά με τη διατροφική αξία των συστατικών του. Τα Elite Crackers με Δίκοκκο σιτάρι και Κινόα.

Τα νέα crackers αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών, ενώ έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Χαρακτηριστικά που οφείλονται στα συστατικά του. Η κινόα είναι αποξηραμένος καρπός και διαθέτει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε βασικά αμινοξέα και κυρίως λυσίνη, ενώ δεν περιέχει γλουτένη. Το αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι έχει μεγαλύτερη διατροφική αξία από το κοινό σιτάρι, και τα προϊόντα που το περιέχουν διακρίνονται για την ελαφρώς πιο χαρακτηριστική γεύση καρπού, τη γλυκύτητα και τη νοστιμιά τους.

Τα πολύ γευστικά και απίστευτα τραγανά Elite Crackers με Δίκοκκο σιτάρι και Κινόα είναι ο σύμμαχός μας για ένα δυναμωτικό πρωινό, για ένα ελαφρύ γεύμα ή απλά για ένα ισορροπημένο σνακ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Γευτείτε τα νέα Elite Crackers με Δίκοκκο σιτάρι και Κινόα και βρείτε τη διατροφική δύναμη που θα σας φτιάξει τη μέρα.

ELITE

Η φυσική μας απόδραση!

Τα Elite Crackers με Δίκοκκο σιτάρι και Κινόα είναι μία διατροφική καινοτομία της ELBISCO, της εταιρείας που πάντα πρωτοπορεί ικανοποιώντας τις ανάγκες της αγοράς με τις απρόσμενες γευστικές προτάσεις της.