Στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες

Η ELBISCO υιοθετεί την παραλία Μαρίκες στην Ραφήνα  στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας project PARALIES

Η ELBISCO υιοθετεί την παραλία Μαρίκες στην Ραφήνα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας project PARALIES

Η ELBISCO στηρίζει κατά την θερινή περίοδο 2021 την υλοποίηση της πρωτοβουλίας project PARALIES, η οποία στοχεύει στην προστασία του παράκτιου και θαλάσσιου οικοσυστήματος από τη ρύπανση.

Περισσότερα

Χορηγός του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Στις Όχθες του Λήλαντος»

Η ELBISCO συνεπής στην στήριξή της προς τις τοπικές κοινωνίες, συμμετείχε και το 2018 ως χορηγός στο 4ο Διεθνές Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Στις Όχθες του Λήλαντος». Η συμμετοχή της εταιρείας στον συγκεκριμένο θεσμό είναι διαρκής και στόχο έχει να βρίσκεται κοντά στα...

Περισσότερα

Χορηγός της συνάντησης «Στις όχθες του Λήλαντος»

Για άλλη μία φορά η Elbisco συμμετείχε το 2017 ως χορηγός στην 3η Διεθνή Πολιτιστική Συνάντηση «Στις όχθες του Λήλαντος». Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιούνται πολλαπλά μουσικοχορευτικά, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα από ευρωπαϊκά και ελληνικά σχήματα.

Περισσότερα
Χορηγός αθλητικών δράσεων στις τοπικές κοινωνίες

Χορηγός αθλητικών δράσεων στις τοπικές κοινωνίες

Η ELBISCO, συμμετέχοντας ενεργά στα αθλητικά δρώμενα των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται, ήταν χορηγός στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας Chalkida Bridges Marathon, στο 1ο Street Handball του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και στον 4ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα.

Περισσότερα
Χορηγός στο Θαλασσινό Καρναβάλι 2016 της Χαλκίδας

Χορηγός στο Θαλασσινό Καρναβάλι 2016 της Χαλκίδας

Η ELBISCO ήταν ο μεγάλος χορηγός στο Θαλασσινό Καρναβάλι 2016, τη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή της Χαλκίδας. Υποστήριξε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις προσφέροντας μπισκότα Αλλατίνη και KINGS Brioche στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα

«Πικέρμι, η Χώρα των Κρουστάλλων»

Η ELBISCO χορήγησε το λεύκωμα «Πικέρμι, η Χώρα των Κρουστάλλων» που εξέδωσε το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού. Το Λεύκωμα αποτελεί μια σημαντική αναδρομή στην ιστορία, το περιβάλλον και την παράδοση του Πικερμίου μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό, εμπειρίες και ιστορικές περιγραφές γεγονότων.

Περισσότερα

1ος Αγώνας Δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε»

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, η οικογένεια της ELBISCO έδωσε δυναμικό «παρών» στον 1ο Αγώνα Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με αφετηρία τη Λίμνη Μαραθώνα και σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Περισσότερα

Η Elbisco χαλάει το ρεκόρ της για καλό σκοπό!

Η ELBISCO, μετά το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες που κατέκτησε το 2014 με τη μάρκα Elite και τη δημιουργία του μεγαλύτερου σε μήκος ξύλινου τραπεζιού πικνίκ, προχώρησε στη δωρεά του μεγαλύτερου μέρους της συγκεκριμένης ξυλείας στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και την Κιβωτό του Κόσμου.

Περισσότερα
  • Elite
  • Κρίς Κρίς
  • Αλλατίνη
  • Βοσινάκη
  • Forma