Δελτία Τύπου Νέα Αλλατίνη Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι Κλασικά και Zero με 0% Ζάχαρη

11/07/2023

Νέα Αλλατίνη Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι Κλασικά και Zero με 0% Ζάχαρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Αλλατίνη Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι 

Κλασικά και Zero με 0% Ζάχαρη

 

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ παρουσιάζει τα νέα Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι, σε δυο απολαυστικές προτάσεις: Κλασικά και Zero με 0% Ζάχαρη, με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας!

Τα νέα Αλλατίνη Digestive περιέχουν Δίκοκκο Σιτάρι, το οποίο καλλιεργείται από τα αρχαία χρόνια και είναι δημητριακό γνωστό για την υψηλή του διατροφική αξία, αφού αποτελεί πηγή φυτικών ινών. Τα μπισκότα ΑΛΛΑΤΙΝΗ Digestive με αλεύρι από Δίκκοκο Σιτάρι Ολικής Άλεσης αποτελούν ένα ιδανικό, χορταστικό και γευστικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Η νέα σειρά ΑΛΛΑΤΙΝΗ Digestive με αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι έρχεται να συμπληρώσει την ήδη επιτυχημένη γκάμα των Αλλατίνη Digestive με βρώμη, και είναι άλλη μία καινοτόμα προϊοντική πρόταση, με την υψηλή ποιότητα που εγγυάται η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ και τη διατροφική ισορροπία που αναζητούν σήμερα οι καταναλωτές.

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία της και την καινοτομία της και παρακολουθεί τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, για να προσφέρει στους καταναλωτές ποικιλία νέων ποιοτικών και διατροφικά ισορροπημένων προϊόντων με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας σε νέες απολαυστικές συνταγές.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη!