Εύκολα Τρουφάκια

με μαύρη σοκολάτα & φουντούκια

από τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου
Εύκολα Τρουφάκια
4.6

Μοιράσου το

ΥΛΙΚΑ

  • 2 Αλλατίνη Soft Kings ZERO
  • 100 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
  • 120 γρ. κουβερτούρα 65% κακάο, κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 80 γρ. φουντούκια, χοντροκομμένα
  • Κακάο ή τρούφα για το πανάρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπεν-μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα.
  2. Όση ώρα λιώνει η κουβερτούρα, σε ένα multi τοποθετούμε τα Αλλατίνη Soft Kings και τα χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν τελείως.
  3. Προσθέτουμε σε ένα μπολ τα θρυμματισμένα Soft Kings, τα φουντούκια, το τυρί κρέμα και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  4. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να κρυώσει καλά το μείγμα.
  5. Πλάθουμε μικρά τρουφάκια περίπου στα 20-25 γραμμάρια.
  6. Τοποθετούμε το κακάο ή την τρούφα σε μία πιατέλα και πανάρουμε τα τρουφάκια. Τα τοποθετούμε σε μία ωραία πιατέλα και σερβίρουμε. Τα διατηρούμε στο ψυγείο.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

20'
MAΓΕΙΡΕΜΑ

30'
ΜΕΡΙΔΕΣ

20-22
ΕΥΚΟΛΟ