ΥΛΙΚΑ
![flour-ingr](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/03/flour-ingr.png)
![shutterstock_1046783452-03](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/03/shutterstock_1046783452-03.png)
- 2 μπισκότα Αλλατίνη Soft Kings ZERO
- 100 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
- 120 γρ. κουβερτούρα 65% κακάο, κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 80 γρ. φουντούκια, χοντροκομμένα
- κακάο ή τρούφα, για το πανάρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπεν-μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα.
- Όση ώρα λιώνει η κουβερτούρα, σε ένα multi τοποθετούμε τα Soft Kings και τα χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν τελείως.
- Προσθέτουμε σε ένα μπολ τα θρυμματισμένα Soft Kings, τα φουντούκια, το τυρί κρέμα και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να κρυώσει καλά το μείγμα.
- Πλάθουμε μικρά τρουφάκια περίπου στα 20-25 γραμμάρια.
- Τοποθετούμε το κακάο ή την τρούφα σε μία πιατέλα και πανάρουμε τα τρουφάκια. Τα τοποθετούμε σε μία ωραία πιατέλα και σερβίρουμε. Τα διατηρούμε στο ψυγείο.
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/prep-time.png)
20'
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2023/09/waiting.png)
30'
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/portion.png)
20-22
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/difficulty.png)
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2023/06/SoftKings.png)