ΥΛΙΚΑ
Υλικά
- 1 συσκευασία Αλλατίνη Soft Kings Salted Caramel
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- 120 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 50 γρ. γιαούρτι πλήρες
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε τα Soft Kings σε ένα μίξερ χειρός και τα χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν.
- Στον κάδο του σταθερού μίξερ, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη χτυπάμε με το σύρμα, σε δυνατή ταχύτητα, για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαντιγί.
- Προσθέτουμε τα θρυμματισμένα Soft Kings, το ζαχαρούχο γάλα, το γιαούρτι, το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε φόρμα για κέικ (περίπου 22×12 εκ.) και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά.
- Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.