photo alexandros papandreou

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

με Soft Kings Zero

από τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
4,6

Μοιράσου το

ΥΛΙΚΑ

  • 480 γρ. αβοκάντο ώριμα (2-3 αβοκάντο), κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 30 γρ. κακάο
  • 170 γρ. γάλα βρώμης
  • 80 γρ. μέλι
  • 4 μπισκότα Αλλατίνη Soft Kings ZERO, κομμένα στα 4
  • 120 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη

Για το σερβίρισμα:

  • 4 Αλλατίνη Soft Kings ZERO, ψιλοκομμένα
  • 250 γρ. φράουλες, κομμένες σε τέταρτα και κατά μήκος
  • Λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα multi χτυπάμε τα αβοκάντο μαζί με το κακάο, το γάλα βρώμης, το μέλι, τα Αλλατίνη Soft Kings ZERO και τη λιωμένη κουβερτούρα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να δημιουργηθεί μία λεία μους σοκολάτας.
  2. Αποσύρουμε τη μους σοκολάτας από το πολυμηχάνημα, την τοποθετούμε σε ένα μπολ και την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τη σερβίρουμε.
  3. Σερβίρουμε σε μεσαία ποτήρια ή σε ατομικά μπολάκια τα ψιλοκομμένα Αλλατίνη Soft Kings ZERO, από πάνω τη μους σοκολάτας και τέλος τις φράουλες και λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

20'
ANAMONH

30'
ΜΕΡΙΔΕΣ

6-8
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ