photo alexandros papandreou

Κορμός με κομμάτια λευκής σοκολάτας

και ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά

από τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου
Κορμός με κομμάτια λευκής σοκολάτας
4,7

Μοιράσου το

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα ξύλο κοπής κόβουμε τη λευκή κουβερτούρα σε χοντρά κομμάτια και τα ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά σε τέταρτα.
  • Σε ένα μπεν-μαρί τοποθετούμε την κουβερτούρα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα, να πάρει τη μορφή λείας γκανάζ και την αποσύρουμε από τη φωτιά.
  • Ανακατεύουμε λίγο να κρυώσει, προσθέτουμε τα ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά με τη λευκή κουβερτούρα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  • Απλώνουμε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγουμε, δίνοντάς του ένα κυλινδρικό σχήμα.
  • Μεταφέρουμε τον κορμό στην κατάψυξη για 2 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
  • Αφαιρούμε από την κατάψυξη, πασπαλίζουμε προαιρετικά με κακάο και σερβίρουμε.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

15'
ANAMONH

120'
ΜΕΡΙΔΕΣ

8-10
ΕΥΚΟΛΗ