ΥΛΙΚΑ
![flour-ingr](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/03/flour-ingr.png)
![shutterstock_1046783452-03](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/03/shutterstock_1046783452-03.png)
- 2 συσκευασίες μπισκότα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά Strawberry Secret
Για την κρέμα:
- 600 γρ. κρέμα γάλακτος
- 60 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τα μπισκότα:
- 200 γρ. μαρμελάδα κόκκινων φρούτων
- 2-3 κ.σ. λικέρ kirsch
- 4-5 κ.σ. νερό
Για το στήσιμο:
- 400 γρ. βύσσινα ή κεράσια από κονσέρβα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στον κάδο ενός μίξερ τοποθετούμε τη μαρμελάδα, το λικέρ και το νερό και χτυπάμε καλά.
- Σε έναν δεύτερο κάδο, τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το σύρμα, μέχρι να δημιουργηθεί μία σφιχτή σαντιγί.
- Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τα γεμιστά μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
- Στήνουμε την black forest σε ποτήρια τοποθετώντας πρώτα λίγα μπισκότα, από πάνω περιχύνουμε λίγη μαρμελάδα, μία στρώση σαντιγί, πάνω της βύσσινα, άλλη λίγη σαντιγί και επαναλαμβάνουμε τις ίδιες στρώσεις άλλες 2 φορές.
- Τέλος, στολίζουμε με λίγα μπισκότα και λίγα βύσσινα.
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/prep-time.png)
20'
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/cooking-time.png)
30'
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/portion.png)
4
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2022/04/difficulty.png)
![](https://elbisco.gr/wp-content/uploads/2023/05/ALLATINI_GEMATA_TRAGANA_STRAWBERRY.png)