ΥΛΙΚΑ
- 4 μπισκότα Αλλατίνη Choco Bloom
- 360 γρ. κουβερτούρα λευκή, κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 1½ κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.γλ εκχύλισμα βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα κατσαρολάκι, τοποθετούμε το ζαχαρούχο γάλα σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί αρκετά αλλά να μην βράσει.
- Αποσύρουμε το ζαχαρούχο γάλα από την φωτιά, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει και να ομογενοποιηθεί με το ζαχαρούχο γάλα.
- Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, προσθέτουμε το βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψάκι 20×20 εκ., στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, και τοποθετούμε ολόκληρα μέσα τα Αλλατίνη Choco Bloom.
- Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες, μέχρι να κρυώσει καλά και να σταθεροποιηθεί.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
10'
ANAMONH
180'
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ