ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για το χωριάτικο φύλλο, δημιουργούμε έναν κρατήρα με το αλεύρι, στο κέντρο του βάζουμε το νερό και τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και ξεκινάμε να τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι να γίνει μία μαλακή ζύμη. Όταν η ζύμη αρχίζει να ξεκολλάει από τα δάχτυλά μας, είναι έτοιμη.
- Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 1 ώρα και 30 λεπτά, ώστε να γίνει εύπλαστη.
- Στη συνέχεια, τη χωρίζουμε σε 2 μέρη και ξεκινάμε να ανοίγουμε με τον πλάστη ένα–ένα τα φύλλα ρίχνοντας αλεύρι πάνω στον πάγκο.
- Χτυπάμε τα αβγά και το γάλα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης εκτός από το σουσάμι και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε σε αλευρωμένο πάγκο στη σειρά τα 2 χωριάτικα φύλλα και τα κόβουμε σε 4 λωρίδες το καθένα.
- Μοιράζουμε ισόποσα τη γέμιση κατά μήκος της κάθε λωρίδας.
- Δημιουργούμε με την κάθε λωρίδα φύλλου ένα ρολό. Στη συνέχεια, ενώνουμε όλα τα ρολά σχηματίζοντας έναν μεγάλο σαλίγκαρο μέσα στο ταψί. Εναλλακτικά,
σχηματίζουμε μικρούς σαλίγκαρους με την κάθε λωρίδα φύλλου ξεχωριστά. - Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C περίπου για 1 ώρα.