Δελτία Τύπου Χορηγός αθλητικών δράσεων

07/06/2016

Χορηγός αθλητικών δράσεων

Η ELBISCO, συμμετέχοντας ενεργά στα αθλητικά δρώμενα των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται, ήταν χορηγός στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Chalkida Bridges Marathon, το 1ο Street Handball του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και στον 4ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα.

Ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Chalkida Bridges Marathon διοργανώθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων για την ενίσχυση του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης». Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και το 1ο Street Handball του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Οι αγώνες συνεχίστηκαν και την επόμενη Κυριακή 22 Μαΐου με τον 4ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Τελμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνα σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα.

Στους αγώνες δρόμου που διοργανώθηκαν στη Χαλκίδα και τον Μαραθώνα, η ELBISCO προσέφερε στους μικρούς και μεγάλους αθλητές και επισκέπτες Elite μπισκότα βρώμης με μέλι & σταφίδες και Cracker με σίκαλη & νιφάδες βρώμης. Στο 1ο Street Handball του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα KINGS Brioche και Soft Cookie από την Αλλατίνη.