Δελτία Τύπου Συνεργασία ELBISCO με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών στο Κέντρο

06/06/2016

Συνεργασία ELBISCO με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών στο Κέντρο

Η ELBISCO, συνεχίζοντας τις δράσεις με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών στο Κέντρο Φιλοξενίας της Ριτσώνας. 

Ειδικότερα, η εταιρεία προσέφερε πάνω από 20.000 πακέτα μπισκότα και αλμυρά κράκερς Αλλατίνη. Τα προϊόντα προσφέρθηκαν μέσω του ΔΕΣΜΟΥ στο Αυστριακό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Echo100Plus, έναν από τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται επισήμως στο Κέντρο Φιλοξενίας, συνδράμοντας στο έργο της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της ELBISCO με τους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης και με τις ΜΚΟ Action Aid και ΑΡΣΙΣ, για τη διανομή πάνω από 150.000 πακέτων προϊόντων της, τα οποία διατέθηκαν για τη σίτιση των προσφύγων που φιλοξενούνται στις δομές του Ελαιώνα, του Σχιστού και της Λέσβου, καθώς και σε σημεία συγκέντρωσης στο Χέρσο Κιλκίς, στην Ειδομένη, στη Νέα Καβάλα, στα Γιαννιτσά, στα Διαβατά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.