Δελτία Τύπου «Τοστάκι θρεπτικό… το τέλειο κολατσιό»

04/02/2015

«Τοστάκι θρεπτικό… το τέλειο κολατσιό»

Το Κρις Κρις “Τόστιμο!” υλοποιεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε σχολεία, αναδεικνύοντας την αξία ενός θρεπτικού κολατσιού.

Με ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό θεατρικό δρώμενο, το Κρις Κρις “Τόστιμο!” παρουσιάζει στα παιδιά το ιδανικό κολατσιό για το σχολείο!

Από τις αρχές Ιανουαρίου 2015 το βραβευμένο brand της ELBISCO υλοποιεί ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία της Αττικής, σε συνεργασία με την ομάδα «Κιβωτός».

Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση, με κεντρική ιδέα «Τοστάκι θρεπτικό… το τέλειο κολατσιό» και ήρωα τον «Τόστιμο – Νόστιμο». Μέσα από διάλογο και παιχνίδι, τα παιδιά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το ιδανικό κολατσιό για το σχολείο θα πρέπει να είναι θρεπτικό, νόστιμο, ελαφρύ και φτιαγμένο με τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά.

Ο «Τόστιμος – Νόστιμος», μια νόστιμη, αφράτη φέτα ψωμί τοστ παρουσιάζει τις ιδιότητές του και παροτρύνει τους μαθητές να προτιμούν το τοστ ως τέλειο κολατσιό.

Η «Κιβωτός» είναι μια εξειδικευμένη ομάδα παιδαγωγών, εκπαιδευτικών και ηθοποιών, η οποία σχεδιάζει και υλοποιεί ομαδικές δραστηριότητες ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, για παιδιά ηλικίας 4 έως 15 ετών. Δραστηριοποιείται από το 2004 και έχει προσεγγίσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 150.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα.