Δελτία Τύπου Πλάθω κουλουράκια με τα δυο χεράκια

03/04/2011

Πλάθω κουλουράκια με τα δυο χεράκια

H παιδική μας ηλικία έχει το άρωμα των αναμνήσεων από τα κουλουράκια της Λαμπρής ή κάποιας γιορτινής μέρας όταν η μαμά ή η γιαγιά έφτιαχνε στο σπίτι κουλουράκια και μοσχοβολούσε όλο το σπίτι! Τι καλύτερο λοιπόν από το να μπορούμε να παίρνουμε έτοιμες από το σούπερ μάρκετ αυτές τις μικρές λιχουδιές και μάλιστα τόσο νόστιμες όσο αυτές που θα φτιάχναμε στο σπίτι μας.

Η Αλλατίνη, μια μάρκα άμεσα συνυφασμένη με την ποιότητα, την αγνότητα και την παράδοση, κατέχει ηγετική θέση στη κατηγορία των αλεύρων δίνοντας ζωή στις απλές, αυθεντικές γεύσεις και δημιουργίες που όλοι αγαπάμε. Έτσι, δημιούργησε για εσάς νέα γευστικά κουλουράκια και μουστοκούλουρα με αυθεντική, γεμάτη, σπιτική γεύση! Παρασκευασμένα με φροντίδα και αγάπη, διατίθενται σε 3 υπέροχες κλασσικές γεύσεις: Κουλουράκια με Βούτυρο, Κουλουράκια με Ξύσμα Πορτοκαλιού και Μουστοκούλουρα Μαλακά ιδανικά για την εποχή της νηστείας.

Τα κουλουράκια Αλλατίνη απευθύνονται σε απαιτητικούς καταναλωτές που συνεχίζουν να αναζητούν αγνότητα και αληθινή γεύση από μια ελληνική μάρκα με μακρά παράδοση και ιστορία. Είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας με υπέροχη γεύση, εμπνευσμένα από τις παιδικές μας μνήμες, ενώ συσκευάζονται σε διπλό υλικό συσκευασίας χωρίς διαφάνεια, που προστατεύει το προϊόν από τον ήλιο και την υγρασία ώστε να διατηρείται όλο το άρωμα και η νοστιμιά.

Αλλατίνη, χειρονομία αγάπης!