Δελτία Τύπου Πτι-Μπερ, η αγαπημένη γεύση

03/06/2011

Πτι-Μπερ, η αγαπημένη γεύση

H παιδική μας ηλικία έχει το άρωμα των αναμνήσεων από την αγαπημένη γεύση των μπισκότων Πτι-Μπερ. Είναι το μπισκότο που μας συνόδευσε στα πρώτα μας βήματα, που χρησιμοποιούσε η μαμά μας σε δροσερά γλυκά. Είναι το μπισκότο που μυρίζει σπίτι.

Η Αλλατίνη είναι μια μάρκα άμεσα συνυφασμένη με την ποιότητα και την παράδοση και κατέχει ηγετική θέση στη κατηγορία των αλεύρων δίνοντας ζωή στις απλές, αυθεντικές γεύσεις και δημιουργίες που όλοι αγαπάμε.

Έτσι, δημιούργησε για εσάς μια νέα γεύση στο κλασικό Πτι-Μπερ, με πλούσιο άρωμα και αφράτη, τραγανή υφή! Τα Πτι-Μπερ είναι παρασκευασμένα με φροντίδα και αγάπη και διατίθενται σε 5 υπέροχες προτάσεις: Πτι-Μπερ κλασικό, Πτι-Μπερ με αλεύρι ολικής άλεσης, Πτι-Μπερ μέλι και γάλα, Πτι-Μπερ με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος και το νέο Πτι-Μπερ βουτύρου.

Τα Πτι-Μπερ Αλλατίνη απευθύνονται σε απαιτητικούς καταναλωτές που συνεχίζουν να αναζητούν αληθινή γεύση από μια ελληνική μάρκα με μακρά παράδοση και ιστορία. Είναι προϊόντα με υπέροχη γεύση, εμπνευσμένα από τις παιδικές μας μνήμες. Στις συσκευασίες για πρώτη φορά υπάρχουν συνταγές για αγαπημένα και λαχταριστά γλυκά με Πτι-Μπερ, αυτοκόλλητη ετικέτα για εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο ώστε να διατηρείται όλο το άρωμα και η νοστιμιά μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

Αλλατίνη, χειρονομία αγάπης!