Δελτία Τύπου Βραβείο Exceptional Manager στον Διευθύνοντα Σύμβουλο

07/12/2017

Βραβείο Exceptional Manager στον Διευθύνοντα Σύμβουλο

Με τη διάκριση Exceptional Manager 2017 τιμήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELBISCO κ. Δημοσθένης Α. Ραμαντάνης στο 17ο Συνεδρίου Marketing και Πωλήσεων που διοργανώθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό κέντρο ΠΛΑΖΑ στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα του περιοδικού «The Business Review».

Το βραβείο Exceptional Manager απονέμεται κάθε χρόνο σε επικεφαλής επιχειρήσεων που διακρίνονται για το ήθος, την προσωπικότητα, τα επιτεύγματα και τις ικανότητες ηγεσίας κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Η βράβευση του κ. Ραμαντάνη έγινε από τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Κωστή Χατζηδάκη. Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELBISCO ευχαρίστησε την Επιτροπή και τόνισε ότι «η βράβευση αυτή ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους της ELBISCO, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, στην παραγωγή, τις πωλήσεις, τη διανομή και σε όλες τις λειτουργίες».

Ο κ. Ραμαντάνης αναφέρθηκε στην παράδοση καινοτομίας που χαρακτηρίζει την ELBISCO και στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση και προσαρμογή στις προκλήσεις της αγοράς, καθώς και στο 4ετές επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ που υλοποιείται με κύριο στόχο την εξωστρέφεια. «Εμείς, όπως και όλοι ελπίζω, προσπαθούμε να αλλάξουμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις νέες συνθήκες, τις νέες αγορές. Αυτό όμως που παραμένει σταθερό στην ELBISCO, είναι το αίσθημα ευθύνης προς τον καταναλωτή. Είναι ο σεβασμός στις ανθρώπινες αλλά και τις πολιτισμικές αξίες που εμείς στην Ελλάδα έχουμε συνδέσει με τη διατροφή αλλά και την ανατροφή: τη φροντίδα, το μοίρασμα, την κοινωνικότητα, την ικανότητα να δημιουργούμε καθημερινά στιγμές χαράς με τα πιο απλά πράγματα», τόνισε ο κ. Ραμαντάνης.

Ακολούθησε η βράβευση των πλέον επιτυχημένων λανσαρισμάτων προϊόντων για το 2017, στα οποία η ELBISCO διακρίθηκε στην κατηγορία «Ψωμί» με το Κρίς Κρίς Sandwich Ολικής Άλεσης και στην κατηγορία «Σνακ» με τα Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής.

  • Elite
  • Κρίς Κρίς
  • Αλλατίνη
  • Βοσινάκη
  • Forma