Δελτία Τύπου Νέα Elite Κλασσική Πολύσπορη Φρυγανιά

13/09/2019

Νέα Elite Κλασσική Πολύσπορη Φρυγανιά

Με κεχρί, λιναρόσπορο και παπαρουνόσπορο

Η Elite της ποιότητας και των γευστικών εμπειριών μπήκε στη ζωή της ελληνικής οικογένειας πριν από μισό αιώνα, όταν δημιούργησε την 1η τυποποιημένη φρυγανιά. Από τότε κυριαρχεί στην κατηγορία αυτή, ακολουθώντας την ίδια «συνταγή» επιτυχίας: να αναπτύσσει διαρκώς νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις διατροφικές ανάγκες και τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών. Έχοντας ως έμπνευση τη δύναμη και την αγνότητα της φύσης, η Elite παρουσιάζει την Elite Πολύσπορη Φρυγανιά που αποτελεί ένα νέο καινοτόμο προϊόν, το οποίο έρχεται να εμπλουτίσει την ήδη επιτυχημένη σειρά προϊοντικών επιλογών του καταναλωτή.

Η νέα Elite Πολύσπορη Φρυγανιά, εμπνευσμένη από την ελληνική Μεσογειακή Διατροφή, είναι φτιαγμένη από συστατικά βάσει μιας ισορροπημένης διατροφικά συνταγής και περιέχει  σπόρους που δίνουν ιδιαίτερη γεύση και ξεχωριστό άρωμα:

  • κεχρί
  • λιναρόσπορο
  • παπαρουνόσπορο

Αφράτες, τραγανές και καλοψημένες, οι φρυγανιές Elite αποτελούν πηγή φυτικών ινών και μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για χιλιάδες γευστικές ιδέες και προτάσεις. Συνδυάζονται άψογα με μέλι ή τυρί για ένα νόστιμο πρωινό, με μια δροσερή σαλάτα για ένα ελαφρύ και θρεπτικό γεύμα ή απολαμβάνονται ακόμη και σκέτες σαν ένα υγιεινό σνακ, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας προσφέροντας ποιοτικές, γευστικές επιλογές.

Εlite, η αξία του απλού.