Η Elbisco συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία στη Yummex Middle East, ετήσια Διεθνή Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ, η οποία πραγματοποιήθηκε 29-31/10/2019 στο εκθεσιακό κέντρο D.W.T.C. στο Ντουμπάι.  Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Elbisco παρουσίασε το συνολικό εύρος των προϊόντων της δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους εμπορικούς επισκέπτες και εισαγωγείς να γνωρίσουν από κοντά το φάσμα των προϊοντικών κατηγοριών της εταιρείας που συνδυάζουν απαράμιλλη ποιότητα και αξεπέραστη γεύση.  Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές με καταξιωμένους διεθνείς αντιπροσώπους διευρύνοντας έτσι το εξαγωγικό portfolio της εταιρείας.

Η Elbisco με επίκεντρο το όραμά της “να εμπνεύσει την Ελλάδα πετυχαίνοντας στην παγκόσμια αγορά” συνεχίζει την δυναμική της πορεία στο διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 25 χώρες.

Η Elbisco συνεχίζοντας την εξαγωγική της διεύρυνση του portfolio των προϊόντικών της κωδικών προς τις διεθνείς αγορές συμμετείχε στην PLMA που πραγματοποιήθηκε στο Amsterdam (21-22/5/19) και αποτελεί την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Private Label.

Με ρυθμό ανάπτυξης των εξαγωγών τα τελευταία δύο χρόνια να κινείται σε επίπεδα 30%-40% ετησίως, η Elbisco συνεχίζει την σταθερά ανοδική και έντονη δραστηριοποίησή της προς τις αγορές του εξωτερικού με παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες.