Δελτία Τύπου Η ELBISCO αναδιαρθρώνει το διοικητικό της σχήμα υιοθετώντας μία ευέλικτη λειτουργική δομή

12/03/2018

Η ELBISCO αναδιαρθρώνει το διοικητικό της σχήμα υιοθετώντας μία ευέλικτη λειτουργική δομή

Με στόχο την επιτυχή αντιμετώπιση των νέων τάσεων και προκλήσεων της Ελληνικής αγοράς, την επιτάχυνση της εξωστρέφειας και την μεγιστοποίηση της απόδοσης των επενδύσεων, η ELBISCO προχώρησε σε αναδιάρθρωση της οργανωτικής δομής, υιοθετώντας ένα πιο ευέλικτο διοικητικό σχήμα.

Σύμφωνα με τη νέα δομή της εταιρείας δημιουργούνται οι ακόλουθες τέσσερις Γενικές Διευθύνσεις με άμεση αναφορά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημοσθένη Ραμαντάνη:

  1. Γενική Διεύθυνση Λειτουργιών με επικεφαλής τον κ. Νικόλαο Βουδούρη
  2. Γενική Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας με επικεφαλής τον κ. Δημήτριο Ράπτη
  3. Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών & Logistics με επικεφαλής την κα Χριστίνα Παπανδρέου
  4. Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ελλάδας, υπό την μεταβατική διοίκηση του Διευθύνοντος Συμβούλου μέχρι την επιτελική της στελέχωση

Σύμφωνα με τον κ. Ραμαντάνη, «Το νέο αυτό σχήμα έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιχειρηματική δυναμική της εταιρείας, αξιοποιώντας και ενδυναμώνοντας ικανούς και έμπειρους συναδέλφους μας».

Στο πλαίσιο της νέας διοικητικής οργάνωσης, ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Οικονομικών της ELBISCO κ. Γεώργιος Βασιλάκης, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Zitoluks στα Σκόπια, διαδεχόμενος τον κ. Γεώργιο Νικηφορίδη, ο οποίος μετά από 3,5 χρόνια αποχωρεί για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο κ. Βασιλάκης με την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει αναλαμβάνει ένα νέο διευρυμένο ρόλο.

Την νεοσυσταθείσα Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών & Logistics αναλαμβάνει η κα Χριστίνα Παπανδρέου, καταξιωμένο στέλεχος με σημαντική εμπειρία στους κλάδους των Οικονομικών και Logistics, τόσο σε ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρείες.

«Με επιμονή, πάθος, δημιουργικότητα και αγάπη για την ELBISCO μας, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε στους στόχους μας και θα επιδιώξουμε όλοι μαζί την πραγμάτωση του οράματός μας με οδηγό τις κοινές μας αξίες», τόνισε ο κ. Ραμαντάνης.

  • Elite
  • Κρίς Κρίς
  • Αλλατίνη
  • Βοσινάκη
  • Forma