Δελτία Τύπου Νέα διάκριση για την ELBISCO στα Sales Excellence Awards 2018

30/03/2018

Νέα διάκριση για την ELBISCO στα Sales Excellence Awards 2018

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ELBISCO διακρίθηκε στο θεσμό Sales Excellence Awards, αποσπώντας Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Τεχνολογίες Οργάνωσης και Διαχείρισης του Τμήματος Πωλήσεων. Συγκεκριμένα, η εταιρία βραβεύθηκε για την εφαρμογή του συστήματος Advanced Sales Analysis and Reporting, το οποίο αφορά τη δημιουργία προηγμένων αναφορών, με ανάλυση και σύνθεση πληροφοριών, στο πλαίσιο της αυτοματοποίησης των πωλήσεων.

Η απονομή των Sales Excellence Awards 2018 πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια ειδικής τελετής, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το σύστημα Advanced Sales Analysis and Reporting βασίζεται στην πολυβραβευμένη εφαρμογή αυτοματοποίησης πωλήσεων Innovative Anywhere της ELBISCO. Η εφαρμογή είχε επίσης βραβευθεί και στο πλαίσιο των Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2017 και Mobile Excellence Awards 2016.

Ο θεσμός των Sales Excellence Awards στοχεύει στην ανάδειξη και επιβράβευση βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο των πωλήσεων, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. Φέτος διοργανώθηκε για έκτη συνεχή χρονιά, από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications.