Εταιρικός εθελοντισμός

H ELBISCO χορηγός αθλητικών δράσεων στις τοπικές κοινωνίες

Η ELBISCO, συμμετέχοντας ενεργά στα αθλητικά δρώμενα των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, ήταν χορηγός στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας Chalkida Bridges Marathon, το 1ο Street Handball του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και τον 4ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα. Ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαλκίδας Chalkida Bridges Marathon διοργανώθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 για την ενίσχυση του Πανευβοϊκού Συλλόγου Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης».

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και το 1ο Street Handball του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος. Οι αγώνες συνεχίστηκαν και την επόμενη Κυριακή 22 Μαΐου 2016, με τον 4ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Τελμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνα σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα. Σε όλες τις εκδηλώσεις η ELBISCO προσέφερε στους μικρούς και μεγάλους αθλητές και επισκέπτες μπισκότα και κράκερ βρώμης από την αγαπημένη μάρκα Elite, καθώς και KINGS Brioche & Soft Cookie από την Αλλατίνη.

Εθελοντικές αιμοδοσίες

Η ELBISCO από το 2009, πραγματοποιώντας εθελοντικές αιμοδοσίες, έχει δημιουργήσει τη δική της τράπεζα αίματος προσφέροντας στους συνανθρώπους μας το πολύτιμο δώρο της ανθρωπιάς και του εθελοντισμού.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών που πραγματοποιούμε αυτήν την ενέργεια, μας δόθηκε αρκετές φορές η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πόσο χρήσιμη ήταν και πόσο άμεσα μπορέσαμε να πάρουμε αίμα για δικούς μας ανθρώπους από την τράπεζα αίματος της εταιρίας μας.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία των 10 λεπτών που σχεδόν όλοι μας μπορούμε να διαθέσουμε για να σώσουμε μια ζωή, συμβάλλουμε όλοι έμπρακτα με την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή μας στη διατήρηση της δικής μας τράπεζας αίματος.

Γιατί είναι πολύ σημαντικό αν και όταν χρειαστούμε αίμα, να μπορούμε να το έχουμε!

1ος αγώνας δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, η οικογένεια της ELBISCO έδωσε δυναμικό «παρών» στον 1ο αγώνα δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με αφετηρία τη Λίμνη Μαραθώνα και σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η ELBISCO προσέφερε 9 κιλά αλεύρι για κάθε χιλιόμετρο που έτρεξαν οι εργαζόμενοί της. Όλοι μαζί συγκεντρώσαμε συνολικά 5 τόνους αλεύρι που διατέθηκαν σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

  • Elite
  • Κρίς Κρίς
  • Αλλατίνη
  • Βοσινάκη
  • Forma