ΥΛΙΚΑ
- 2 συσκευασίες μπισκότα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά Vanilla Dream
- 50 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 450 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 450 γρ. κρέμα γάλακτος, κρύα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε τα μπισκότα της μίας συσκευασίας σε ένα multi και τα χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν τελείως. Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε σε ένα τσέρκι διαστάσεων 20×20 εκ., πιέζουμε ελαφρά με το πίσω μέρος του κουταλιού και τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει όσο φτιάχνουμε την κρέμα.
- Στον κάδο ενός μίξερ, τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το σύρμα, μέχρι να ξεκινήσει να πήζει. Προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί μία αφράτη κρέμα.
- Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι χοντροκόβουμε τα μπισκότα της δεύτερης συσκευασίας μπισκότων, προσθέτουμε τα μισά στην κρέμα και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ενσωματωθούν.
- Στρώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα στο τσέρκι, πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα χοντροκομμένα μπισκότα και τοποθετούμε το cheesecake στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες να κρυώσει καλά.
Από όλους εμάς στην Elbisco… για εσάς!
Αυτή η συνταγή δημιουργήθηκε από εργαζόμενο της οικογένειας της Εlbisco με μπόλικη αγάπη και καλοσύνη, για να μοιραζόμαστε όλοι μαζί τη χαρά της δημιουργίας με τα αγαπημένα μας προϊόντα Αλλατίνη.
Αλλατίνη. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
25'
ANAMONH
120'
ΜΕΡΙΔΕΣ
6-8
ΕΥΚΟΛΗ