Αλλατίνη Σιμιγδάλι Ψιλό Διπλής Άλεσης

Αλλατίνη Σιμιγδάλι Ψιλό Διπλής Άλεσης

Η νέα σειρά Αλλατίνη Σιμιγδάλι είναι φτιαγμένη από τις καλύτερες ποικιλίες ελληνικών σκληρών σιταριών που κάθε χρόνο επιλέγουμε προσεκτικά για σας. Το Ψιλό Σιμιγδάλι Διπλής Άλεσης, αποτελεί την ιδανική επιλογή για βελούδινη κρέμα γαλακτομπούρεκου, ραβανί, αλλά και...
Φρέσκα ζυμαρικά

Φρέσκα ζυμαρικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προσθέτουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε για περίπου 7-8 λεπτά μέχρι να γίνει μία ομοιογενής ζύμη. Σκεπάζουμε τον κάδο του μίξερ με μία μεμβράνη και ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά περίπου. Κόβουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια και τα...
Γαλακτομπούρεκο

Γαλακτομπούρεκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για το σιρόπι, βράζουμε για 5 λεπτά το νερό με τη ζάχαρη, τη γλυκόζη και τη βανίλια και το αφήνουμε στην άκρη. Βουτυρώνουμε τα μισά φύλλα κρούστας και τα στρώνουμε σε ταψί 25 x 35 εκ. Ανακατεύουμε στη φωτιά το Σιμιγδάλι Ψιλό Διπλής Άλεσης, τη ζάχαρη και το...
Ραβανί

Ραβανί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη ώσπου να πήξουν καλά, για 10 λεπτά περίπου. Καθώς τα χτυπάμε, ρίχνουμε λίγο-λίγο το γάλα. Στη συνέχεια ρίχνουμε σε δόσεις ανακατεύοντας απαλά το Αλλατίνη Σιμιγδάλι Ψιλό Διπλής Άλεσης και την Αλλατίνη Φαρίνα μαζί με τη βανίλια και...