Γαλακτομπούρεκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για το σιρόπι, βράζουμε για 5 λεπτά το νερό με τη ζάχαρη, τη γλυκόζη και τη βανίλια και το αφήνουμε στην άκρη. Βουτυρώνουμε τα μισά φύλλα κρούστας και τα στρώνουμε σε ταψί 25 x 35 εκ. Ανακατεύουμε στη φωτιά το Σιμιγδάλι Ψιλό Διπλής Άλεσης, τη ζάχαρη και το...
Ραβανί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη ώσπου να πήξουν καλά, για 10 λεπτά περίπου. Καθώς τα χτυπάμε, ρίχνουμε λίγο-λίγο το γάλα. Στη συνέχεια ρίχνουμε σε δόσεις ανακατεύοντας απαλά το Αλλατίνη Σιμιγδάλι Ψιλό Διπλής Άλεσης και την Αλλατίνη Φαρίνα μαζί με τη βανίλια και...

