Πασχαλινά κουλουράκια

Πασχαλινά κουλουράκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ σε μέτρια προς υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει αφράτο και μαλακό. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους κρόκους, το γάλα και το ξύσμα πορτοκαλιού. Μόλις ομογενοποιηθούν προσθέτουμε σταδιακά το Αλλατίνη Αλεύρι για Όλες τις...
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στο κάδο του μίξερ τοποθετούμε το βούτυρο μαζί με την ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε, με το φτερό, μέχρι να ασπρίσουν καλά και να πάρουν την υφή και την όψη κρέμας. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το baking powder. Προσθέτουμε το κονιάκ στο...
Αλλατίνη Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις

Αλλατίνη Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις

Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στο Αλεύρι Αλλατίνη...