Η Φαρίνα Αλλατίνη προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες μαλακού σίτου. Προσδίδει όγκο και φουσκώνει ομοιόμορφα μόνη της, ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ. Είναι ιδανική για κάθε γλυκιά ή αλμυρή συνταγή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσθήκη σόδας ή μπέικιν...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη φαρίνα, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Στον κάδο ενός μίξερ βάζουμε τη μαύρη ζάχαρη, το γιαούρτι, το βούτυρο και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν ελαφρώς. Προσθέτουμε τα αβγά ένα-ένα, συνεχίζοντας το...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για τη ζύμη: Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το αλεύρι, το αλάτι, προσθέτουμε σιγά σιγά νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει χυλός. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να ανεβαίνει στα τοιχώματα του μπολ....