Η Φαρίνα Αλλατίνη προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες μαλακού σίτου. Προσδίδει όγκο και φουσκώνει ομοιόμορφα μόνη της, ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ. Είναι ιδανική για κάθε γλυκιά ή αλμυρή συνταγή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσθήκη σόδας ή μπέικιν...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη φαρίνα, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Στον κάδο ενός μίξερ βάζουμε τη μαύρη ζάχαρη, το γιαούρτι, το βούτυρο και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν ελαφρώς. Προσθέτουμε τα αβγά ένα-ένα, συνεχίζοντας το...