Δελτία Τύπου Το Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» σπάει το φράγμα της γεύσης

27/07/2017

Το Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» σπάει το φράγμα της γεύσης

Δύο νέες γεύσεις από το Κρίς Κρίς «Τόστιμο!»

Από σήμερα το ψωμί για τοστ δεν συμπληρώνει απλώς τη διατροφή μας, αλλά γίνεται ο γευστικός πρωταγωνιστής. Γιατί στο Κρίς Κρίς έγιναν «ζυμώσεις» που έφεραν την ανατροπή στη γεύση και δημιούργησαν δύο μοναδικά προϊόντα ψωμιού για τοστ: τα νέα Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» με σπόρους κινόα, τσία και μαυροσούσαμο και το Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» με σουσάμι.

Οι δύο νέες αυτές προτάσεις ήρθαν να εμπλουτίσουν την ήδη αγαπημένη οικογένεια του Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» με τις γνωστές σε όλους γεύσεις: Σίτου, Ολικής και Brioche και να δώσουν στη διατροφή μας κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Χάρη στα πλούσια και πολύτιμα συστατικά αλλά και τη γνώριμη ποιότητά τους, τα νέα Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» είναι απίστευτα γευστικά, θρεπτικά, πολύ αφράτα και χορταστικά. Απλώς εξαιρετικά!

Το Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» με σπόρους κινόα, τσία και μαυροσούσαμο υπόσχεται μια εντελώς ξεχωριστή εμπειρία γεύσης προσθέτοντας έξτρα απόλαυση στα γεύματά μας αλλά και μεγαλύτερη θρεπτική αξία. Όμως και το Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» με σουσάμι κάνει τη διαφορά. Πλούσιο σε σουσάμι, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες, τόσο στην ψίχα όσο και στην κόρα, συνοδεύει ιδανικά τα υλικά της αρεσκείας μας χαρίζοντας την πληρότητα και τη νοστιμιά που επιζητούμε από ένα ψωμί του τοστ.

Από σήμερα, λοιπόν, οι επιλογές μας στην οικογένεια Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» αυξάνονται κατά δύο ακόμα: νέο Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» με σπόρους κινόα, τσία και μαυροσούσαμο και Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» με σουσάμι. Εμείς ζυμώσαμε ό,τι πιο φρέσκο, νόστιμο και θρεπτικό. Εσείς απλώς ανακαλύψτε τους δικούς σας δημιουργικούς γευστικούς τρόπους για να το απολαύσετε.

Κρίς Κρίς, νοστιμίζει τη ζωή!