Δελτία Τύπου H ΑΛΛΑΤΙΝΗ παρουσιάζει τα πρώτα ΚΕΙΚ ΒΡΩΜΗΣ σε 2 απολαυστικές γεύσεις

23/03/2022

H ΑΛΛΑΤΙΝΗ παρουσιάζει τα πρώτα ΚΕΙΚ ΒΡΩΜΗΣ σε 2 απολαυστικές γεύσεις

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, λανσάρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα νέα ΚΕΙΚ ΒΡΩΜΗΣ, που συνδυάζουν την μεγάλη παράδοσή της στα απολαυστικά κέικ, με την υψηλή διατροφική αξία της βρώμης. Μία νέα διαφοροποιημένη και πρωτοποριακή προϊοντική πρόταση της μάρκας ΑΛΛΑΤΙΝΗ, για τους καταναλωτές που επιλέγουν απόλαυση και διατροφική ισορροπία.

Τα νέα ΚΕΙΚ ΒΡΩΜΗΣ της μάρκας ΑΛΛΑΤΙΝΗ, είναι αφράτα και ζουμερά σαν σπιτικά, με μεγάλη περιεκτικότητα σε βρώμη και κυκλοφορούν σε δύο μοναδικές επιλογές. Η πρώτη απολαυστική συνταγή ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ & ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, βασίζεται στην πιο δημοφιλή τάση για συνταγές banana bread και συνδυάζει τις νιφάδες βρώμης με την πλούσια γεύση μπανάνας και κομμάτια απολαυστικής μαύρης σοκολάτας. Η δεύτερη συνταγή ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ & ΚΑΝΕΛΑ εμπνεύστηκε από πολύ διαδεδομένους, γευστικούς συνδυασμούς της ευρύτερης κατηγορίας των γλυκών σνακ και συνδυάζει τις νιφάδες βρώμης με σταφίδες και την πλούσια γεύση αρωματικής κανέλας.

Η ΑΛΛΑΤΙΝΗ, μια μάρκα με μακρά παράδοση ποιότητας και καινοτομίας στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές νέα προϊόντα με φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας σε απολαυστικές συνταγές.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.