Δελτία Τύπου Elbisco: Tρία Silver μετάλλια, στα «Αιωνόβια Brands 2019» για τις μάρκες Αλλατίνη, Κρίς Κρίς και Elite.

04/07/2019

Elbisco: Tρία Silver μετάλλια, στα «Αιωνόβια Brands 2019» για τις μάρκες Αλλατίνη, Κρίς Κρίς και Elite.

Η Elbisco, για 4η συνεχόμενη χρονιά, διακρίθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αιωνόβια Brands 2019» για τις γνωστές και αγαπημένες μάρκες προϊόντων της, που προτιμούν και εμπιστεύονται οι Έλληνες καταναλωτές εδώ και δεκαετίες.

Η εταιρεία απέσπασε τρία Silver μετάλλια για την μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία των μαρκών Αλλατίνη (από το 1967), Κρίς Κρίς (από το 1967) και Elite (από το 1968).

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το οικονομικό περιοδικό «THE BUSINESS REVIEW». Στόχος της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τους χώρους της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, της Δημοσιογραφίας και στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων είναι η αναγνώριση επιχειρήσεων και επώνυμων προϊόντων, όλων των κλάδων, που έχουν κερδίσει διαχρονικά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών.

Εδώ και μισό αιώνα, οι μάρκες Αλλατίνη, Κρίς Κρίς και Elite έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στο τραπέζι αλλά και στην καρδιά της ελληνικής οικογένειας. Το «μυστικό» της διάρκειας και της επιτυχίας τους βρίσκεται στο συνδυασμό υψηλής ποιότητας, καινοτομίας και διαρκούς προϊοντικής ανανέωσης, που επιτρέπει στις μάρκες να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες και στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το όραμα της εταιρείας «να εμπνεύσει την Ελλάδα πετυχαίνοντας στην παγκόσμια αγορά με οδηγό τις Ελληνικές οικουμενικές αξίες – Ήθος, Μέτρο, Παιδεία» καθοδηγούν την στρατηγική της εταιρείας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη διεθνή αγορά.

Η απονομή των τριών Silver μεταλλίων στην Elbisco έγινε από τον κ. Αντώνη Μακρή, Πρόεδρο ΣΕΛΠΕ

.

  • Elite
  • Κρίς Κρίς
  • Αλλατίνη
  • Βοσινάκη
  • Forma