Δελτία Τύπου ELBISCO: Tρία Silver βραβεία, στα «Αιωνόβια Brands» για τις μάρκες Αλλατίνη, Κρίς Κρίς και Elite

20/06/2018

ELBISCO: Tρία Silver βραβεία, στα «Αιωνόβια Brands» για τις μάρκες Αλλατίνη, Κρίς Κρίς και Elite

Η ELBISCO, για 3η συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αιωνόβια Brands – Τα Αγαπημένα Όλων μας», για τις γνωστές και αγαπημένες μάρκες προϊόντων της, που προτιμούν και εμπιστεύονται οι Έλληνες καταναλωτές εδώ και δεκαετίες.

Η εταιρεία κέρδισε τρία Silver βραβεία για την μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία των μαρκών Αλλατίνη, Κρίς Κρίς και Elite.

 Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το περιοδικό «The Business Review». Στόχος της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου, είναι η αναγνώριση επιχειρήσεων και επώνυμων προϊόντων, όλων των κλάδων, που έχουν κερδίσει διαχρονικά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών.

Εδώ και μισό αιώνα, οι συγκεκριμένες μάρκες έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στο τραπέζι αλλά και στην καρδιά της ελληνικής οικογένειας. Το «μυστικό» της διάρκειας και της επιτυχίας τους βρίσκεται στο συνδυασμό υψηλής ποιότητας, καινοτομίας και διαρκούς προϊοντικής ανανέωσης, που επιτρέπει στις μάρκες να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες και στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το νέο όραμα της εταιρείας «να εμπνεύσει την Ελλάδα πετυχαίνοντας στην παγκόσμια αγορά με οδηγό τις Ελληνικές οικουμενικές αξίες – Ήθος, Μέτρο, Παιδεία» καθοδηγούν την στρατηγική της εταιρείας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη διεθνή αγορά.

Η απονομή των τριών Silver βραβείων στην ELBISCO έγινε από την κα  Έφη Ιωάννου, Γενική Διευθύντρια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ).