Δελτία Τύπου Digestive με βρώμη & γέμιση σοκολάτα και Soft Kings Βρώμης Coffee & Chocolate

09/05/2022

Digestive με βρώμη & γέμιση σοκολάτα και Soft Kings Βρώμης Coffee & Chocolate

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ εμπλουτίζει τις ήδη αγαπημένες σειρές μπισκότων Digestive με βρώμη και Soft Kings βρώμης, με νέες απολαυστικές γεύσεις και παρουσιάζει: τα Digestive με βρώμη & γέμιση σοκολάτα και τα Soft Kings Βρώμης Coffee & Chocolate. Μπισκότα με υψηλή διατροφική αξία και συστατικά που χαρίζουν απόλαυση χωρίς ενοχές!

Τα νέα ΑΛΛΑΤΙΝΗ Digestive με βρώμη & γέμιση σοκολάτα, προσφέρουν διατροφική ισορροπία και διεγείρουν τις αισθήσεις, συνδυάζοντας το τραγανό μπισκότο digestive με βρώμη, με πλούσια, απολαυστική, κρεμώδη γέμιση σοκολάτας. Μπορούν να καταναλωθούν ως snack, αλλά και να χρησιμοποιηθούν σαν βάση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής. Μία ιδανική πρόταση για καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους, καθώς είναι χορταστικά. Η νέα γεύση έρχεται να ενισχύσει τα ήδη πετυχημένα Digestive με βρώμη και γέμιση γιαούρτι και Digestive με βρώμη και μαύρη σοκολάτα.

Νέα γεύση και για τα ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Βρώμης Coffee & Chocolate. Μεγάλα, μαλακά, απολαυστικά μπισκότα με έντονη γεύση καφέ, λαχταριστά κομμάτια λευκής και μαύρης σοκολάτας και ολόκληρες νιφάδες βρώμης. Μια χορταστική και απολαυστική επιλογή για να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε την μέρα σας με ενέργεια! Τα νέα Soft Kings Bρώμης Coffee & Chocolate συμπληρώνουν τις ήδη αγαπημένες γεύσεις: Πορτοκάλι & Dark Chocolate Chunks και Μπανάνα & Dark Chocolate Chunks.

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ με μακρά παράδοση ποιότητας και καινοτομίας στην ελληνική αγορά, συνεχίζει την επένδυσή της στην υψηλή διατροφική αξία της βρώμης, ανανεώνει τους γευστικούς συνδυασμούς στα αγαπημένα μας μπισκότα και προσφέρει στους καταναλωτές διαρκώς μεγαλύτερη ποικιλία απολαυστικών επιλογών.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη!