Βραβεία - Διακρίσεις Διακρίσεις στο 16ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων

02/12/2016

Διακρίσεις στο 16ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων

Διακρίσεων συνέχεια, για την ELBISCO με τα προϊόντα και τις εταιρικές πρακτικές της να ξεχωρίζουν το 2016 σε καταξιωμένους ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς αποσπώντας σημαντικά βραβεία. Η νέα τιμητική διάκριση ήρθε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο 16ο Ετήσιο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων, υπογραμμίζοντας την καινοτομία και αποτελεσματικότητα της εταιρίας στη δημιουργία και προώθηση νέων προϊόντων.

Συγκεκριμένα, στην ELBISCO απονεμήθηκε το Μετάλλιο Καλύτερου Λανσαρίσματος 2016 για τα προϊόντα Κρίς Κρίς Hamburger και Sandwich στην κατηγορία «Ψωμί», και για τα προϊόντα Elite Crackers Μεσογειακά Μέλι-Γραβιέρα και Καστανή Ζάχαρη-Κανέλα στην κατηγορία «Αλμυρά σνακ». Το καθιερωμένο πλέον Ετήσιο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων διοργανώθηκε με επιτυχία υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού «The Business Review» (Sales Marketing and Business Review), με τίτλο: «Νέες συνθήκες και αλλαγές στην επιχειρηματικότητα, το marketing και τις πωλήσεις».

Το περιοδικό «The Business Review» σε συνεργασία με επιτροπή από στελέχη της έρευνας (IRI), του sales marketing και της επικοινωνίας παρουσίασαν τις εταιρίες με τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα σε κατηγορίες τροφίμων, ποτών και καλλυντικών, και απένειμαν ειδικά βραβεία.