Δελτία Τύπου Μεγάλη διάκριση για την εταιρεία ELBISCO στα Lighthouse Retail Business Awards 2013

30/04/2014

Μεγάλη διάκριση για την εταιρεία ELBISCO στα Lighthouse Retail Business Awards 2013

Προμηθευτής της Χρονιάς στην κατηγορία FOOD & DRINK αναδείχθηκε η ELBISCO, στο πλαίσιο των Βραβείων LIGHTHOUSE RETAIL BUSINESS AWARDS 2013.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, καθώς η ανάδειξη του νικητή βασίστηκε στα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών, στις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market της Ελληνικής αγοράς.

Η ELBISCO  είναι η πρώτη αμιγώς Ελληνική εταιρεία που αναδεικνύεται Προμηθευτής της Χρονιάς στην κατηγορία της. Το γεγονός αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία, η οποία υπηρετεί την ελληνική αγορά με συνέπεια και αξιοπιστία από το  1967.

Τα RETAIL BUSINESS AWARDS είναι ένας  καταξιωμένος θεσμός που αποτελεί τα τελευταία 12 χρόνια σημείο αναφοράς για το λιανεμπόριο και τη βιομηχανία στην Ελλάδα. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και διοργανώνεται σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELBISCO κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης  δήλωσε σχετικά: “Στην ELBISCO έχουμε ένα κοινό όραμα, να δημιουργούμε καλύτερες διατροφικές επιλογές για όλους, να παράγουμε και να διανέμουμε ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Να φροντίζουμε την Ελλάδα καθημερινά και ειδικά τώρα, σε μια δύσκολη για την οικονομία και την αγορά συγκυρία. H διάκριση “ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ Της ΧΡΟΝΙΑΣ FOOD & BRINK” των Retail Business AWARDS 2013, έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία, γιατί απονέμεται από τους ίδιους τους πελάτες μας. Είναι σημαντικό να σε τιμούν οι άνθρωποι της αγοράς, να σου δίνουν λόγους να αισιοδοξείς ότι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση, σήμερα και στο μέλλον. Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στην ELBISCO ευχαριστούμε τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας για την εμπιστοσύνη τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους με ελληνικά ποιοτικά προϊόντα».