Δελτία Τύπου Η Elite καινοτομεί: Νέες φρυγανιές!

22/02/2020

Η Elite καινοτομεί: Νέες φρυγανιές!

Η Elite καινοτομεί: Νέες φρυγανιές με Κριθάρι, Χαρούπι, Προζύμι

ζυμωμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χανίων

Αυθεντικές γεύσεις, για κάθε στιγμή της ημέρας!

Η Elite εδώ και 50 χρόνια δημιουργεί με φροντίδα και αγάπη, ό,τι πιο νόστιμο και θρεπτικό για την ελληνική οικογένεια.

Σήμερα, ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και στις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών, αναπτύσσοντας συνεχώς καινοτόμα προϊόντα, με άξονα την αξία της Μεσογειακής Διατροφής.

Με αυτή τη «συνταγή» επιτυχίας, δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά Elite Φρυγανιές με Κριθάρι, Χαρούπι, Προζύμι ζυμωμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χανίων.

Οι νέες φρυγανιές Elite συνδυάζουν τη διατροφική αξία με νέες, απολαυστικές γευστικές εμπειρίες.

Φτιαγμένες με απλές και αυθεντικές πρώτες ύλες, με μακρά διατροφική παράδοση, όπως το χαρούπι, το κριθάρι και το προζύμι και με την προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου Χανίων, αποτελούν μια ισορροπημένη διατροφική επιλογή, με ξεχωριστή γεύση και αίσθηση και με την αξεπέραστη ποιότητα που μόνο η Elite μπορεί να προσφέρει για την καθημερινή διατροφή.

Μπορούν να συνοδεύσουν τα γεύματα της ημέρας, να γίνουν ένα εξαιρετικά απολαυστικό σνακ συνδυασμένες με επιπλέον γευστικά υλικά, ή να καταναλωθούν ακόμη και σκέτες.

Παραμένοντας πιστή στις αξίες που την ανέδειξαν ως κορυφαία μάρκα φρυγανιάς στην Ελλάδα, η Elite συνεχίζει να πρωτοπορεί, με γευστικές προτάσεις που ενθουσιάζουν.