Δελτία Τύπου Μεγάλος Διαγωνισμός Κρίς Κρίς Milkid Active

25/05/2017

Μεγάλος Διαγωνισμός Κρίς Κρίς Milkid Active

Η ζωή είναι πιο συναρπαστική όταν έχει μέσα της τη δράση, την περιπέτεια και τη χαρά της παρέας!

Τα αγαπημένα ψωμάκια Κρίς Κρίς Milkid ξεσηκώνουν τα παιδιά και τα παρακινούν να γνωρίσουν την απόλαυση ενός πιο ενεργητικού και δραστήριου τρόπου ζωής μέσα από τον Μεγάλο Διαγωνισμό Κρίς Κρίς Milkid Active!

Από τις 3 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου τα Κρίς Κρίς Milkid καλούν όλους τους φίλους τους, μικρούς και μεγάλους, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Κρίς Κρίς Milkid Active και να κερδίσουν απίθανα δώρα εμπειριών και έξυπνες μικροσυσκευές δράσης που υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές άθλησης, παιχνιδιού και διασκέδασης. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απλή. Με τον μαγικό κωδικό, που βρίσκεται σε κάθε ατομική συσκευασία, ενημερώνεστε στη στιγμή στο website www.kriskrismilkid.gr αν έχετε κερδίσει ένα από τα 1.700 δώρα και μπαίνετε στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο: ένα αξέχαστο ταξίδι για όλη την οικογένεια στο θεματικό πάρκο Port Aventura στην Ισπανία!

Παράλληλα, τα αφράτα ψωμάκια Κρίς Κρίς Milkid παίρνουν θέση ενεργά υπέρ ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και φέρνουν μικρούς και μεγάλους κοντά σε αυτόν τον σκοπό με μια πρωτότυπη αθλητική και ψυχαγωγική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την ομάδα Κιβωτός επισκέπτονται σχολεία, όπου παροτρύνουν μαθητές και δασκάλους να σηκωθούν από τα θρανία, να νιώσουν τη χαρά της δράσης και να αθληθούν παίζοντας! Η εμπειρία περιλαμβάνει τσουβαλοδρομίες, παιχνίδια ευστοχίας και πλήθος πρωτότυπων αθλοπαιδιών, συντονισμένα από μια κεφάτη ομάδα επιλεγμένων γυμναστών.

Τι μένει λοιπόν για να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία; Απλώς απόλαυσε το αγαπημένο σου ψωμάκι Κρίς Κρίς Milkid και ξεκίνα!

Κρίς Κρίς νοστιμίζει τη ζωή!

Τα αφράτα ψωμάκια Κρίς Κρίς Milkid είναι μια γευστική λύση για την καθημερινή απόλαυση των παιδιών από την ELBISCO, την εταιρεία που ξέρει να καινοτομεί και να ικανοποιεί την αγορά με τις απρόσμενες γευστικές προτάσεις της.

ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ MILKID ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΓΑΛΑ 5×60 γρ.