Δελτία Τύπου Σιμιγδάλι Ψιλό & Χονδρό, μία νέα πρόταση από την ΑΛΛΑΤΙΝΗ!

15/02/2022

Σιμιγδάλι Ψιλό & Χονδρό, μία νέα πρόταση από την ΑΛΛΑΤΙΝΗ!

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, εδώ και 50 χρόνια, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το αλεύρι, αλλά και με μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που συνδυάζουν την ποιότητα με τη γεύση, τη θρεπτικότητα με την απόλαυση και την παράδοση με την καινοτομία.

Σήμερα, η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα, Σιμιγδάλι Ψιλό και Σιμιγδάλι Χονδρό, φτιαγμένα από 100% εκλεκτά ελληνικά σιτάρια. Το ψιλό σιμιγδάλι της μάρκας ΑΛΛΑΤΙΝΗ, είναι διπλής άλεσης και άρα ιδανικό για βελούδινες κρέμες και φρέσκα ζυμαρικά. Το χονδρό σιμιγδάλι είναι μία μοναδική πρόταση για την παρασκευή χαλβά και σοκολατόπιτας. Το σιμιγδάλι, μια τροφή με πολλά θρεπτικά συστατικά, παρασκευάζεται από την άλεση της καρδιάς των κόκκων του σκληρού σιταριού και είναι το βασικό συστατικό για πολλές αυθεντικές και αγαπημένες ελληνικές συνταγές.

Ενισχύοντας την παρουσία της στην κατηγορία του αλεύρου, η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, με όχημα την κληρονομιά της και οδηγό την καινοτομία, δημιουργεί νέα προϊόντα, αλλά και αναβαθμίζει τις υπάρχουσες προϊοντικές της προτάσεις, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.