Δελτία Τύπου Ο κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης αποχωρεί από την θέση του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Elbisco.

31/07/2018

Ο κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης αποχωρεί από την θέση του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Elbisco.

Ένας κύκλος 15 ετών διοικητικής θητείας στον Όμιλο της Elbisco κλείνει στα τέλη Αυγούστου για τον κ. Δημοσθένη Ραμαντάνη, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση και επιθυμία του να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

«Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο, την Πρόεδρο Έλενα Φιλίππου-Κουμαντάρου και όλους τους ανθρώπους της εταιρείας, για αυτό το υπέροχο ταξίδι. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη τους, όλα αυτά τα χρόνια, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων οι οποίες εδραίωσαν τη φήμη της Elbisco και δημιούργησαν ισχυρές βάσεις ανάπτυξης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό» δήλωσε ο κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης.

Η Πρόεδρος της Elbisco κα. Έλενα Φιλίππου-Κουμαντάρου εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες για την δεκαπενταετή συνεργασία και δήλωσε: «O κ. Ραμαντάνης εργάστηκε άοκνα, με ήθος και θάρρος για την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας.  Μας παραδίδει μία δυναμική εταιρεία με όραμα και επιχειρηματικό πλάνο για το μέλλον». Ο κ. Ραμαντάνης θα παραμείνει Σύμβουλος της Προέδρου σε θέματα Ομίλου.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου επί του παρόντος και μέχρι νεωτέρας αναλαμβάνει ο κ. Νικόλαος Βουδούρης, καταξιωμένο στέλεχος και το αρχαιότερο μέλος της σημερινής Διοικητικής ομάδας.