Δελτία Τύπου Νέα σειρά Κρίς Κρίς “Selection”

14/05/2020

Νέα σειρά Κρίς Κρίς “Selection”

Απολαυστικά brioche Burger & Sandwich και νέες Premium Πίτες

Το Κρίς Κρίς προσφέρει προϊόντα με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας, για περισσότερα από 50 χρόνια! Κατανοώντας την ανάγκη του καταναλωτή για ποιοτικές και πιο “gourmet” επιλογές, που μπορεί να ετοιμάσει εύκολα και γρήγορα στο σπίτι, παρουσιάζει τη νέα σειρά Κρίς Κρίς “Selection”, με brioche Burger & Sandwich και Premium πίτες.

Tα νέα μεγάλα και λαχταριστά “Κρίς Κρίς The Big Brioche Burger, ζυμωμένα με βούτυρο και αβγό, υπόσχονται ακόμα πιο απολαυστικά σπιτικά burger.

Τα αφράτα και νόστιμα “Κρίς Κρίς The Soft Brioche Sandwichιδανικά για απολαυστικά σνακ σε κάθε στιγμή της ημέρας!

Τη σειρά ολοκληρώνουν οι νέες “Κρίς Κρίς Premium Πίτες”, φτιαγμένες με τα καλύτερα άλευρα, αφράτες και μυρωδάτες για μεγαλύτερη απόλαυση.

Oι νέες, μοντέρνες συσκευασίες με έντονα στοιχεία bistro, αναδεικνύουν τα εκλεκτά αρτοσκευάσματα της νέας σειράς Κρίς Κρίς “Selection”.

Η νέα σειρά Κρίς Κρίς “Selection”, βασισμένη στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, εστιάζει στην ποιότητα και στη γεύση των προϊόντων, δημιουργώντας καθημερινά μικρές στιγμές απόλαυσης και χαράς για μικρούς και μεγάλους!

Elbisco A.E.

Η Elbisco A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Elite, Αλλατίνη, Κρίς Κρίς, Βοσινάκη και Forma. Για την Elbisco Α.Ε. η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.